Umeå Fashion Week – Världens bästa praktik

Den 7–11 oktober 2014 gick Umeå Fashion Week av stapeln. Vilken resa, och jag fick möjligheten att vara en del av den!

Under min praktik på kommunikationsbyrån Humbly (tidigare Plakat) fick jag möjligheten att vara en del av Umeå Fashion Week – norra Sveriges största modehändelse. Jag skrev pressmeddelanden, hanterade sociala medier, gjorde annonser och annat tryckmaterial. Som dessa biljetter som togs fram till Umeå Fashion Week Award och Finalkvällen:

IMG_0027

Dessutom var jag, tillsammans med det lokala bryggeriet Beer Studio och Umeå Fashion Week, initiativtagare till att ta fram en profilerad öl för Umeås modevecka. Beer Studios populära ofiltrerade och opastöriserade lager Remix fick sig en ny klädsel för en vecka och såldes exklusivt på fyra av Umeås restauranger.

IMG_0058

Det var en otroligt rolig resa, med många varierande arbetsuppgifter. Från modevisnings producent och roddare till att knyta sponsorer och arrangera events. En helt oförglömlig vecka.