Umeåkretsarna.se har fått en ny skrud!

Det är nu ungefär ett och ett halvt år sedan jag började engagera mig i det här projektet och nu är den här, Röda Korset i Umeås nya webbplats!

Det har varit en väldigt spännande process och Daniel på Röda Korset i Umeå som agerat webbdesigner och skapat sidan har verkligen gjort ett hästjobb men nu har vi äntligen rott det i land. När budgeten är liten och engagemanget frivilligt är det härligt att se att vi kunnat fokusera på sidans funktion och syfte – att informera om Röda Korsets verksamheter i Umeå och göra det lättare att hitta information om hur en kan engagera sig lokalt.

Det är en go känsla att se den i bruk.

Vad har jag gjort? Tillsammans med Daniel har jag varit med och lagt upp utformningen, sidnavigeringen och strategin bakom sidan och dess funktioner. Från min kladdiga skiss av moduler som jag som praktikant presenterade våren 2013 till den sida som nu ligger på The World Wide Webb.

Skärmavbild 2014-12-01 kl. 22.03.23

Sen vill jag även slå ett slag för våra roliga samarbeten, bland annat det med eleverna från Umeå Universitet, Soja Film och Brother North som varit med skapat den film som ligger på hemsidan. En film om att vara medmänniska i Umeå.

Kolla gärna in hemsidan på www.umeakretsarna.se