Sociala medier och rekrytering – twittra dig till ditt nya jobb

Nu är nya blogginlägget ute! Denna gången om rekrytering och sociala medier. Om hur både arbetssökande och arbetsgivare har att vinna på nätet!

Rekrytering via nätet har funnits i flera år. Bemaningsföretag, platsannonser, söktjänster. Det finns i alla former. Nu spanar jag en ny trend bland arbetssökande och arbetsgivare. Hetaste rekryteringsformen just nu? Sociala medier! Glöm CV och personligt brev för en stund – nu är det din digitala närvaro som ger dig jobbet. I det här inlägget kan du läsa mer om mina spaningar och aningar.

Sociala medier – från inkräktande till jobbtillfälle
Jag bjuder inte på någon nyhet när jag säger att rekrytering har förflyttat sig till en mer digital arena. Däremot tycker jag mig se en trend. En trend där sociala medier spelar en allt större roll i rekryteringsprocessen.

Läs hela inlägget på Kntnts blogg här!