Vem ser skogen för alla (nät)troll?

Min nya krönika ligger ute på Kntnt. Denna gång om att kommentera på nätet. Om att det är dags att bortse från trollen, om än bara för en stund, och börja se potentialen istället!

Det här med att kommentera på nätet, var ska jag börja? Få saker har triggat så mycket diskussioner, debatter och känslor. Den bilden som media målar upp är ofta fylld av troll, rasism, sexism och andra otrevligheter. Jag förnekar inte att sådant sker, jag håller däremot inte med den negativa mediabilden som kommentarsfälten lever med idag. Jag tror att många glömmer bort vilka möjligheter som kommentarsfälten kommer med. Jag vill lägga de negativa diskussionerna på hyllan för en stund och fokusera på möjligheterna med kommentarsfält. Kontakten som skapas. Dialogen.

Läs mer om mina tankar här — och varför inte kommentera också?